Mercedes-Benz Adria

Witte Mercedes Benz Auto's

Mercedes-Benz Adria:

Adria is een toonaangevende fabrikant van recreatievoertuigen, touringcars/caravans en jachten. De Adria 181 bestelwagen is een veelzijdige performer met verhoogde sterkte en duurzaamheid. Hij is uitgerust met een cabine met temperatuurregeling, airconditioning, anorexische pasvorm, lendensteun, twee 2980ction DVD's, surround sound, stadslicht, ontdooier achterruit, autolink, cruise control, instelbare meters, startonderbreker voor de motor, antidiefstalsysteem en skid plates.

De Adria 181 is een prima werkpaard. Hij kan tussen 3.500 en 6.500 lbs trekken. Hij heeft een trekvermogen van 3,5 ton. Hij heeft twee wielbasissen, de 8' box met lineair paneel en de 10' met middenpaneel. Hij heeft een 550 pk, 16 volt dieselmotor. Hij is duurzaam en goed gebouwd. De Adria 181 bestelwagen is veilig en robuust.

Knaus:

De Knauses zijn full-size kampeerauto's waar camperliefhebbers naar smachten. Zijn zachte vering en krachtige prestaties zowel op de weg als off-road maken ze perfecte metgezellen voor een lange road trip. De populaire Knauses verkopen voor zo veel als $58.000. Elke Knaus heeft een verstelbare rugleuning en biedt plaats aan zes personen. De bestuurderszetel is voorzien van volledig draaibare kapiteinstoelen. De tweede rij bestaat uit opklapbare stoelen met opklapbare tafeltjes. De derde rij heeft een uitschuifbare lade. De vloer is bedekt met antisliptapijt. Tot de uitrusting behoren een achterruitontdooier, autolink, twee AC-aansluitingen, kruipbord, sleepnetten, mistlampen, verwarming en beschermer, king pin, vloermatten met tapijt, koffie- of theehandvatten.

De Knauses zijn bekleed met duurzame, roestbestendige, waterdichte materialen. Ze zijn geclassificeerd als Euroleys, en hebben standaard AC en DC stroomopties. Ze zijn gebouwd met heavy-duty onafhankelijke achterwielophanging, en standaard front en zij gordijn airbags. Verkrijgbaar in een verscheidenheid van opvallende kleuren, de Knauses zijn er zeker van om elke reis warmer te maken.

Lühmann:

Lühmann maakt camperconversies en kampeeraccessoires voor zowel auto's als campers. De zomer Lühmann Yachtsman Sport is een populair model onder reislustigen. Het is uitgerust met een verschuifbare en neerklapbare derde rij, en een tank achterin. De Yachtsman Premium wordt geleverd met extra stoelen en premium audio. De cabine is uitgerust met een verwarmingselement, twee werklampen en een LCD touchscreen navigatiesysteem. De basismodellen beschikken ook over een cabine met voordruk, een lade en een afsluitbaar handschoenenkastje. De premium modellen van Lühmann zijn leverbaar met verlengde wielbasis, en hebben extra voorzieningen zoals een premium audiosysteem, Explorer kuipstoelen en Thank you news conference-mogelijkheden.

Mercedes-Benz:

Het merk dat meer weet over luxe voertuigen dan alleen een standaard auto, Mercedes-Benz bestaat al meer dan honderd jaar. Met een traditie die ongeëvenaard is, het bezitten van een Mercedes-Benz is een kwestie van trots voor degenen die het zich kunnen veroorloven. Wanneer u hebt besloten een Merc te kopen, weet u dat u een beslissing hebt genomen die meer vergt dan fantasie. Om van punt A naar punt B te komen, zijn misschien twee auto's nodig, maar twee Mercedessen kunnen de klus klaren. Als u echter een Merc wilt bezitten zonder uw eerste prioriteit op te offeren, denk dan eens aan deze modellen. Met uitzondering van de E-Klasse, is toegankelijke luxe behoorlijk goed verzorgd. Het beste van alles is dat elke Mercedes-Benz wordt geleverd met een 120-kamer rustplaats inbegrepen.permultiplier.com

Navigation